Despre Mine

Salut! Eu sunt Teodora!

De când mă știu am fost o persoană puternică, însă am trăit mult timp cu temeri și frici. Cu toate acestea am învățat să le gestionez și am descoperit că sunt și o femeie curajoasă. Important de știut este că nu am renunțat niciodată în fața unei provocări.

Îmi place la nebunie să explorez viața oamenilor prin toate formele în care ea se exprimă: psihologie, arta actorului, muzică, dans. În copilărie visam să devin actriță. Cu toate acestea, am ajuns să devin psihoterapeut. Cum am facut asta ?

 În liceu mi-am descoperit pasiunea pentru personajele pe care le interpretam. Mă străduiam să integrez în profunzime rolurile, să înțeleg viața personajului, personalitatea sa și scenariul ce era menit să-l joace.

Din rolul meu de profesionist îmi asum responsabilitatea de a-i înțelege și de a-i susține pe clienții mei conform cunoștințelor și abilităților mele. Procesul psihoterapeutic este sacru și intim, iar bucuria mea este să văd clienții reușind să construiască vieți împlinite.

Misiunea mea este să ajut femeile și bărbații care își doresc să fie stăpânii vieții lor, gestionând cu succes stresul, agitația și fricile din viața de zi cu zi, reușind să rescrie scenariul vieții lor!

La începutul vieții de adult am avut șansa de a lucra în mediul corporate, unde am găsit pasiune și motivație în lucrul cu oamenii. Mă preocupă probleme precum stresul cronic, anxietatea și atacurile de panică, burnout-ul, job crafting-ul, tulburările emoționale și sănătatea ocupațională, dar și psihoterapia relațională.

Aduc în profesia mea, dar și în viața de zi cu zi, valorile mele: autenticitatea, libertatea și profesionalism. Îmi iubesc meseria și cred cu tărie că atat eu cat și tu putem deveni confortabili în inconfortabil, iar cu deschidere și blândețe putem atinge potențialul maxim.

Despre

Lucrurile mele Preferate

Dacă-ți place ce-ai citit până acum, dar încă nu simți că ne-am potrivi să lucram împreuna dă-mi voie să-ți mai spun despre mine:

Încă din copilărie am văzut muzica, pictura, fotografia și actoria ca nestemate de neprețuit ale vieții. Am învățat din clasele primare să pictez și să cânt la chitară, apoi am cântat în corul bisericii alături de tatăl meu.  Odată cu intrarea la liceu m-am alăturat unei trupe de teatru locale alături de care am jucat pe multe dintre scenele de amatori din România. 


Creștere prin conexiune

Îmi place să fiu cât mai mult în contact cu corpul meu și de aceea practic Yoga și Meditație. Mă bucur de liniștea și conexiunea pe care mi-o aduc și recunosc, acesta este și singurul tip de “sport” pe care-l fac.

Natura și cărțile

În viața de zi cu zi, sunt o persoană foarte bine organizată, punctuală și, uneori, chiar rigidă în ceea ce privește rutinele mele. Pentru a mă relaxa și a mă deconecta, îmi place să îmi petrec timpul în natură și să citesc.

Dezvoltarea talentelor

Îmi place muzica live și să merg la piese de teatru, iar atunci când am ocazia, mă alătur artiștilor cu bucurie, fredonând piesele lor sau imitând, asemeni unui copil, modul în care vorbesc actorii.

Prezetare Video

Aici vine un video de prezentare, 30-60 sec

Play Video

Despre

Pregătirea Profesională

După absolvirea Facultății de Psihologie și a Masteratului în “Psihologie clinică, consiliere și psihoterapie” la Universitatea Lucian Blaga din Sibiu, am urmat formarea ca psihoterapeut în cadrul școlii de formare “Asociația Română de Psihoterapie Integrativă”, condusă de doamna Dr. Gina Chiriac. În cadrul școlii, am avut norocul de a fi ghidată de mentori extraordinari, precum Dr. Gina Chiriac, Dr. Coralina Chiriac, M.A. Joanna Evans, M.A. Joanna Kato, Carmen Iolanda Clenciu, Dr. Daniela Porumbu și mulți alți formatori pe care îi apreciez profund.

 

Aboneaza-te la Newsletter

Informații utile din sfera psihologiei și actualizări despre evenimentele potrivite pentru tine.

You have been successfully Subscribed! Ops! Something went wrong, please try again.

© 2024 Teodora Herteg | Toate Drepturile Rezervate